keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Saksan rauhan ajan pahin sarjamurhaaja on ihmisperse

Saksan rauhan ajan pahin sarjamurhaaja, tappajahoitajana tunnettu Nils Högel, 42 vuotta, valittaa 85 murhasta saamastaan elinkautisesta tuomiosta, kertovat kuulemma oikeuslähteet.

Högel oli tappanut potilaitaan antamalla näille liian suuria lääkeannoksia vuosina 2000–2005. Uhrit olivat olleet 34-96 -vuotiaita, ja Högel oli valinnut heidät sattumanvaraisesti.

Mies teki tällaista, koska halusi olla "sankari" onnistuessaan elvyttämään "potilaansa". Usein ei elvyttäminen kuitenkaan onnistunut.

Mies oli yrittänyt päteä, mutta hieman kohtalokkaalla ja muiden ihmisten elämästä piittaamattomalla tavalla. Mutta aika ihmisperse täytyy miehen olla, koska hänen mielestään elinkautinen tuomio hänen teoistaan on liian kova rangaistus.

1930- ja 1940-luvuilla natsi-Saksan valtio oli murhannut suurin joukoin vammaisia ja mielisairaita juutalaisten, toisinajattelijoiden, mustalaisten, slaavien ja sotavankien ohella. Tämä saattaa olla osaselitys miehen toimille. Adolf Hitlerin sielu elänee Saksassa nykyäänkin.

Ovathan nykyään tupakoimattomuus ja eläintensuojelukin Saksassa suuressa huudossa. Tosin niitä en itse osaa pitää pahana, vaikka natsismin perustaja Adolf Hitler sellaisia kannattikin.

TIETOLAATIKKO

Adolf Hitler harjoitti myös doupingia ja käytti lopulta myös huumeita melko säännöllisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti