keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Turkki pitää häpeällisenä sitä, että Yhdysvaltain parlamentin alahuone on tunnustanut Turkin suorittaman armenialaisten kansanmurhan kansanmurhaksi

Kuulemma Yhdysvaltain parlamentin eli kongressin edustajainhuone on tunnustanut Turkin vuonna 1915 suorittaman armenialaisten tarkoituksellisen joukkomurhaamisen kansanmurhaksi. Aloite hyväksyttiin äänin 405-11.

Turkin ulkoministeri luonnollisesti pitää päätöstä "häpeällisenä".

Vastaavanlaista käytöstä olisi se, että jos natsi-Saksa olisi voittanut toisen maailmansodan, niin sen johto selittäisi esim. tähän tapaan: "Ei me juutalaisia tapettu sukupuuttoon, vaan nämä muuttivat Siperiaan tai ainakin jonnekin. Ja jos joku juutalainen kuolikin, niin nämä tekivät sen vain kapinaan ryhtymisensä vuoksi."

Millaisia ihmisperseitä tuollaisten täytyykään olla voidakseen kusta uhrien haudoille!!?

2 kommenttia:

  1. Toivon, että Turkkilaiset joskus vuosien saatossa katuvat aikaisempia historian tekemisiään, tosin silloin ei ole kyllä nykyistä johtoa, mikä olisi tosi hyvä juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Nykyiset islamistit Turkissa olivat alun perin merkinneet jopa jonkinlaista henkireikää sorretuille kurdeille, koska Turkin parlamenttivaaleissa äänikynnys on asetettu turhan korkealle. Mutta nyt siellä on vallassa porukka, joka on sekä islamistista että myöskin kieltää armenialaisten kansanmurhan.

      Poista