perjantai 3. huhtikuuta 2020

Ile Vainion paksusuolesta leikattiin nyrkinkokoinen kasvain, ja mikä oli tulos

Kuulemma Ile Vainion paksusuolesta leikattiin nyrkinkokoinen kasvain – sitten lääkäri ilmoitti yllättäen ilouutisen: Vainio odotti oikeasti vauvaa.

Nimittäin 25. joulukuuta olisi syntyvä lihaksi tullut saatana Ilen peräsuolesta. Em. nyrkinkokoinen kasvain olikin itse asiassa ollut yksi saatanan kiveksistä. Onneksi niitä oli yhteensä kolme, ja kyllä saatana nyt pärjää kahdella kiveksellä. Hitlerkin pärjäsi vain yhdellä kiveksellä.

Tai no, ei no. Tällä kertaa vain osa merkinnästä on totta. Nimittäin tuo nyrkinkokoinen kasvain "Ile" Vainion paksusuolessa on totta. Ja etäpesäkkeitä ei löytynyt, mikä on hyvä asia.

Viime aikoina, kun Wanha aika on jo jäänyt kauas taakse, minulla on ollut kyllä kaiken maailman ideoita, joista kirjoittaa tähän blogiini, mutta valitettavasti en ole jaksanut toteuttaa niitä. Sen sijaan olen lentänyt lentosimulaattorilla ja käynyt lenkkeilemässä.

Tämä koronapandemiasta johtuvien rajoitusten aika on kyllä "paska lentää tuulettimeen" -tapainen dystopia. Tai siltä minusta nyt ainakin tuntuu.

...
PS. 29.7.2020: Voit niin halutessasi käydä lukemassa nk. pääblogistani merkintäni Lentosimulaattoripelaaminen, uusi vanha harrastus.

1 kommentti:

  1. KIITOS Ystävä, mukanaelämisestä <3 Mittanauhat on hallussa ja Maailman Vahvin Nalle voi hyvin !
    h

    VastaaPoista