perjantai 10. syyskuuta 2021

Saarikko vuoden 2015 turvapaikan­hakijoista: ”Järjestelmää väärinkäytettiin”

Kuulemma Keskusta-puolueen puheenjohtaja Annika Saarikko on lausunut vastoin Suomen epävirallista valtionideologiaa monikulturismia vuoden 2015 turvapaikanhakijoista näin: "Järjestelmää väärinkäytettiin, turvaa väittivät etsivänsä hekin, jotka eivät sitä aidosti tarvinneet". Lausuma otettiin talteen puolueen kesäkokouksen yhteydessä järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Hän myös lausui: "Jos maahan jäämiseen luvan saanut henkilö jää vain kotiin, oleilee, eikä osallistu, silloin myös me yhteiskuntana olemme tehneet virheen. Se on väärin maahan tulijaa mutta myös tätä yhteiskuntaa kohtaan."

Tässä Keskustan puheenjohtaja Saarikko kalastelee maahanmuuttoriittisyyden sameissa vesissä, mutta yritys jää puolitiehen, kun hän ei mainitse samassa yhteydessä myös maahanmuuttajan omaa vastuuta.

Mutta eihän Keskusta ole maahanmuuttokriittinen, sillä virallisen ideologianhan mukaan maahantulijan motiivien epäily on rasismia.

Täten myös Suomen televisiossa näkyvät Uuden-Seelannin, Australian, Kanadan ja Yhdysvaltain tosi-tv-tulliohjelmat ovat rasismia. Siis jos virallisen ideologian mukana mennään.

Saarikon ulostulo johtuu siitä, että hän on ilahtunut siitä, että Keskustan ryhmänjohtaja Juha Pylväs oli halunnut pahoitella sanavalintojaan. Mies nimittäin oli yrittänyt olla Perussuomalaisiakin perussuomalaisempi puhumalla tuhmasti.

Pylväs oli nimittäin sanonut kesäkokouksen puheessaan, että Suomeen tarvitaan omalla työllään toimeentulevia osaajia ulkomailta, mutta "sosiaaliturvalla loisivia elintasosurffareita sen sijaan emme tarvitse". Jo seuraavana aamuna hän oli kuitenkin julkaissut Facebook-kirjoituksen, jossa hän oikeaoppisesti pahoitteli sanavalintojansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti