perjantai 24. syyskuuta 2021

Saksan poliisi ottanut neljä kiinni tekeillä olleen synagogaiskun takia

Kuulemma Saksassa poliisi on vahvistanut jokin aika sitten ottaneensa kiinni neljä henkilöä epäiltynä pommi-iskun suunnittelusta juutalaisen seurakunnan jumalanpalveluspaikkaan eli synagogaan. Lehtitietojen mukaan poliisi olisi saanut vihjeen uhkauksesta ulkomaiselta tiedustelupalvelulta.

Pommiuhka tuli juuri juutalaisten Jom kippur -juhlan aikana, jolloin voi olettaa seurakuntalaisia käyvän enemmän synagogassa.

Saksan poliisi oli ilmeisesti ottanut kiinni pääepäiltynä 16-vuotiaan syyrialaisnuorukaisen. Syyrialaisnuorukaisen voi olettaa kannattavan sitä, mitä nimitetään "rauhan uskonnoksi". Tämän mukaan "rauha" vallitsee sitten, kun Oikeinajattelevat ovat vallanneet koko maailman ja alistaneet ei-oikeassaolevat poljettavakseen. "Rauhanuskontolaiset" ovat tavanneet pitää tyrmistyttävänä sitä, että juutalaiset eivät ole kääntyneet heidän oppiinsa.

Ehkä olen erehtynyt, mutta voin pitää joka tapauksessa melko varmana tosiasiana sitä, että syylliset eivät ole vapaa-ajattelijoita, kristittyjä, buddhalaisia, hinduja, taolaisia, kungfutselaisia, mormoneita, animismiin uskovia eivätkä Jehovan todistajia. Mutta vapaa-ajattelijoiden kohdalle pistän kuitenkin sellaisen kysymysmerkin, että jos ihminen on vapaa-ajattelijan lisäksi (ääri)vasemmistolainen, niin silloin sellainenkin voisi periaatteessa syyllistyä tällaiseen pommiuhkaan. Kuten eräs viisas nainen on sanonut, niin (ääri)vasemmistolaisille juutalaiset kelpaavat vain kuolleina.

Itse pidän synagogia ja niiden jäseniä vastaan hyökkäämistä väkivalloin paitsi mauttomana, niin myös perverssinä. Jos syyllinen uhkaan olisi ollut tällä kertaa hitleriläinen kansallissosialisti eli tuttavallisemmin natsi, niin olisin sitäkin pitänyt mauttomana ja perverssinä. Heitä voi toki myös pitää eräänlaisina äärivasemmistolaisina....

...Luulen muuten rauhanuskontolaisten ja hitleriläisten kansallissosialistien salaa pitävän toisistaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti