torstai 4. marraskuuta 2021

Kreml joutui jarruttelemaan koronahuhujensa lietsomista, koska omakin kansa oli alkanut uskoa liikaa rokotesalaliittoihin

Kremlin vahva propagandakoneisto oli vielä keväällä yrittänyt lietsoa länsimaissa pelkoja koronarokotteiden vaaroista, ja edisti pandemiaa koskevien huhujen leviämistä.

Kuulemma syksymmällä tänä Jeesuksen vuonna 2021 Venäjän diktatorinen johto on laimentanut hieman viestiään, koska sosiaalisen median kautta nämä länsimaissa levitetyt väitteet ovat rantautuneet Venäjällekin. Kasvavan epäluulon seurauksena nimittäin venäläisten into hakea kotimaista Sputnik-rokotetta on pysynyt laimeana.

Toisena syynä Venäjän heikkoihin rokotuslukuihin pidän sitä, että maassa ei luoteta kauheasti vallanpitäjiin. Tämä on tosin ollut maassa perinne. Kolmantena syynä mainitsisin sen, että kun poliittinen vapaus on Venäjällä mitä on, niin olemalla ottamatta rokotusta venäläiset voivat turvallisesti, tai siis sillä lailla turvallisesti, ettei Venäjän sekurokratian turvallisuuskoneisto käy käsiksi, näyttää maan johdolle keskisormea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti