perjantai 29. marraskuuta 2019

Yli puolet Venäjän nuorista harkitsee muuttoa pois

Kuulemma yli puolet Venäjän nuorista harkitsee muuttoa pois. Veikkaan, että Venäjän nuoret kokevat, etteivät he voi tarpeeksi vaikuttaa omaan elämäänsä.

Kun Stalinia maassa kuitenkin suuresti kannatetaan, niin voihan Venäjän johto joskus kieltää maasta poismuuton. Kun kerran perinteitä tällaiselle on.

3 kommenttia:

 1. Valitettavasti Venäjä on taantunut melekein Stalinin tasolle ihmisten poliittisten mielipiteiden vapauden suhteen, enää puuttuu isot vankileirit isomalle joukolle oppositiota ja kansalaisaktivismiryhmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos haluaa Venäjällä säilyttää sekä vapautensa että työpaikkansa, niin kannattaa olla keikuttamatta "yhteistä venettä". Venäjällä tosin on olemassa myös riippumattomia tiedotusvälineitä Neuvostoliitosta näinkin eroten, mutta sellaisten sallitaan olevan olemassa vain, mikäli niillä ei ole suurta merkitystä ihmisten kannanmuodostukseen.

   Putin ja putinistit eivät ole viitsineet muodollisesti lopettaa parlamenttia ja parlamenttivaaleja. Luulen tämän johtuvan siitä, että näennäisdemokratia kuitenkin antaa osalle kansalaisista jonkinlaisen purkautumistien.

   Poista
 2. Valitettavasti opposition edustajia ei kelpuutettu ehdokkaiksi viime vaaleissa, joten hyvinkin näennäisdemokratiaa.

  VastaaPoista