keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Yhdysvaltalainen nainen ei huolehtinut siitä, ettei vibraattori mene väärään paikkaan

Kuulemma yhdysvaltalaisnaisella oli käytössään minikokoinen vibraattori. Se oli noin yhdeksän ja puoli senttimetriä pitkä ja läpimitaltaan vähän yli sentin, ja sitä pystyi myös käyttämään kaulakoruna.

Mutta yllättäen vibraattori päätyikin seksileikkien yhteydessä vahingossa naisen virtsarakkoon, jossa se edelleen värisi, ja sen pois sieltä saamiseksi tarvittiin kirurginen leikkaus.

Nainen suunnittelee haastavansa valmistajan oikeuteen, koska mukana ei ollut riittäviä varoituksia siitä, että näin voisi käydä, jos tuotetta käyttäisi normaalisti. Naisen mielestä pienet ja kapeat esineet ovat vaarallisia, etenkin kun ketjun pystyi irrottamaan.

Vain Yhdysvalloissa. Miten tyhmä naisen pitää olla, kun ei itse huolehdi siitä, ettei vibraattori mene väärään paikkaan! Valmistaja muka syyllinen.

Yhdysvaltain oikeusjärjestelmä kohtelee aikuisia ihmisiä kuin nämä olisivat lapsia, joilla on äänioikeus.

Tästä tapauksesta tulee mieleeni takavuosina sattunut haaveri, kun jonkun ohjelman kuvauksissa suurikokoinen kissapeto oli vähällä repiä näyttelijättären käden irti. Yhdysvaltalainen tuotantoyhtiö oli tietenkin kauhuissaan, kun se pelkäsi uhrin haastavan sen oikeuteen. Mutta näyttelijätär oli kanadalainen, joten tuotantoyhtiö pääsi vähemmällä.

Entä toinen tapaus, kun yhdysvaltalaisen miehen asuntoautossa oli vakionopeudensäädin, ja kun hän luuli kyseessä olevan automaattiohjauksen, niin hän meni välillä kuskinpukilta asuntoautonsa takaosaan. Ja auto ajoi tieltä. Mies tietenkin haastoi autonvalmistajan oikeuteen huonosta manuaalista, jossa ei ollut kerrottu, ettei vakionopeudensäädin ole autopilotti. Ja voitti oikeuden päätöksellä vitusti rahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti