lauantai 7. maaliskuuta 2020

Ruotsissa rakastetaan monikulttuurisuutta

Uppsalassa tapahtuu tällä hetkellä jopa enemmän ampumisia kuin Tukholmassa ja Malmössä asukaslukuun suhteutettuna.

– Ampumisten lisääntyminen johtuu siitä, että Uppsalassa ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin paljon ammattimaisia rikollisia, rikollisjengejä ja klaaniperheitä, poliisiylitarkastaja Jale Poljarevius Uppsalan poliisista kertoo.

Turvattomuutta Uppsalassa aiheuttavat erityisesti kuusi rikollisjengiä, joihin kuuluu poliisin laskelmien mukaan yhteensä noin 160 henkeä. Uppsalassa asuu noin 250 000 ihmistä.
Uutisen mukaan Ruotsissa siis tällaista meininkiä. Ongelma juontanee juurensa siihen, että maassa jengi on laajalti äänestänyt monikulturismia kannattavia puolueita. Joten uskon, että ongelma on pitkälti kotikutoinen. Jos ihmisiltä kerran puuttuu normaali itsesuojeluvaisto, niin sitten puuttuu.

Ja ajatella, että nämä ovat hurjien viikinkien jälkeläisiä. Viikingit matkasivat merikelpoisilla aluksillaan keskiajalla vuosisatojen ajan ympäri maailmaa käymässä kauppaa ja murhaamassa, raiskaamassa, ryöstämässä ja hankkimassa seksiorjia. Mitenkään puolustelematta viikinkejä, mutta jotenkin nyt minusta vain tuntuu, että ruotsalaiset ovat jotenkin (joltakin osin) huonontuneet suvustaan.

2 kommenttia:

 1. Korona-aikana Ruotsissa on pidetty epäsopivana arvostella koronatoimia Ruotsissa, mikä kuvaa hyvin sitä, että ongelmasta ei puhuta ja siihen ei puututa, se on epähienoa. Mistä seuraa se, että ongelmat vaan kasvavat ja niiden suurentelijat sitä vastoin kukoistavat. Suomessa asioista kuitenkin puhutaan julkisesti, äärilaidalta toiselle, ihan ihmettelen mistä juontaa diskuteerataan asioista, vai onko se vaan asian vierestä puhumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruotsissa vallitsee jonkinlainen omituinen konformismin pakko. Ei ole kovin terveellistä demokratialle.

   Jossain Sveitsissä on keskusteleva demokratia.

   Osittain sveitsiläistä suoraa demokratiaakin sivuava blogimerkintä tulee ensi viikon tiistaina 27. päivänä toukokuuta julkaistumaan tässä blogissa. Aiheena on Syyrian kurdien demokratiamalli. Olen tainnut mainita siitä sinulle useita viikkoja sitten.

   Poista