tiistai 29. syyskuuta 2020

Minusta ei pitäisi flirttailla kamalan vakavissaan herra Hitlerille

Kuulemma Saksassa AfD-puolueen (Vaihtoehto Saksalle -puolue) ja sen parlamenttiryhmän pitkäaikainen tiedotuspäällikkö Christian Lüth oli lausunut berliiniläisessä kahvilassa keskustelun yhteydessä, että on AfD:n etujen mukaista, että Saksaan tulee lisää maahanmuuttajia. "Koska silloin AfD:llä menee paremmin. Ainahan ne kaikki voidaan sitten jälkikäteen ampua. Tai kaasuttaa, tai miten vaan. Minulle ihan sama!"

Keskustelu oli nauhoitettu salaa.

Mielestäni herra Lüth ei tässä ollenkaan seuraa Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen parhaita perinteitä, kuten Oskar Schindler. Saatikka AfD:n. Sen sijaan hän flirttailee turhan tosissaan puolueen, siis natsipuolueen, sittemmin edesmenneelle johtajalle Adolf Hitlerille. Se että tämä on homoseksuaalia, ei asiaa suinkaan pahenna.

Toki me kaikki tiedämme, että tavalliset natsit olivat ennen wanhaan ja ovat edelleen ihan samanlaisia ihmisiä kuin sinä ja minä ja Vihreät. Useimmat ovat kuuluneet natsiyhteisöön kulttuurisista tai urakehitykseen liittyvistä syistä.

Mutta kun kerran herra Hitler joukkioineen syyllistyi juutalaisten ja mustalaisten kansanmurhaan ja slaavien kansanmurhan yritykseen sekä kehitysvammaisten ja psyykkisesti sairaiden tuhoamiseen ja vei ihmisiltä poliittiset oikeudet ja ryhtyi hyökkäyssotiin – ja natsi-Saksa tuki myös Neuvostoliiton aggressioita – niin täytyy sanoa, että herra Lüthin puheet olivat nyt selvästi liian paksuja.

Die Zeit -lehden mukaan Lüth oli tunnustautunut toistuvasti fasistiksi ja kerskunut "arjalaisella" syntyperällään. No, ovathan indoeurooppalaisia kieliä puhuvat kaikki arjalaisia aina joitakin eteläintialaisia myöten. Mutta että tunnustautuu pelkästään fasistiksi. Fasismihan tunnetaan siitä, että se oli jonkin verran sivistyneempi aate kuin se, mitä Hitler toteutti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti