maanantai 5. huhtikuuta 2021

Tosi-islamilaisia kuulumisia

Kuulemma jokin aika sitten islamistikapinalliset olivat valloittaneet Palman kaupungin Mosambikin pohjoisosissa. Ja kun islamisteista on kyse, niin tietää, mitä siitä on seurannut. Lukuisia siviilien murhia ainakin.

Ja kuulemma noin kaksikymmentä oli haavoittunut ja kaksi kuollut itsemurhapommittajien pommi-iskussa kirkkoon Indonesiassa. Kirkossa pidetty jumalanpalvelus oli ollut juuri päättymässä, ja seurakuntalaiset olivat lähdössä pois, kun muslimiterroristit iskivät. Indonesian terrorismintorjuntaviraston johtaja kutsui kirkkoiskua terroriteoksi. Kristityt ympäri maailman olivat viettäneet iskun tapahtuessa palmusunnuntaita.

Ja kuulemma YK-tutkijan hengen uhkaamisesta syytetty viranomainen on Saudi-Arabian ihmisoikeusjohtaja. YK:n tutkija Agnès Callamard oli tutkinut Saudi-Arabian murhaaman toimittajan Jamal Khashoggin murhaa. Sanotaan, että Saudi-Arabia on Isis, joka onnistui. Tosin täytyy tunnustaa, että Saudi-Arabia on Islamilaista valtiota parempi maa, koska edellisessä ei ole muodollisesti voimassa orjuutta, vaikkakin maassa on kohdeltu monia vierastyöläisiä orjan tavoin.

Mutta on tärkeää muistaa, että eivät kaikki islamilaisen yhteisöön kuuluvat ole lurjuksia. Kuten eivät kaikki natsistiseen yhteisöön kuuluvatkaan. Tällaisista ihmisistä nostan hyväksi esimerkiksi juutalaisten pelastajan Oskar Schindlerin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti