sunnuntai 17. huhtikuuta 2022

Osa Ruotsin muslimeista on äärioikeistolaisia

Olin lauantaina julkaissut täällä merkinnän osasta Ruotsissa sattuneita pääsiäismellakoita. Vaikka niitä nimitetään pääsiäismellakoiksi, niin se ei johdu todellakaan siitä, että kristityt olisivat mellakoineet.

Kuulemma jopa Ruotsin poliisiylijohtaja Anders Thornberg myöntää, että nämä mellakat ovat jotain ennen kokematonta.

"Olemme nähneet väkivaltaisia mellakoita aiemminkin, mutta tämä on jotain muuta. Tämä on vakavaa väkivaltaa elämää ja omaisuutta kohtaan, erityisesti poliisia kohtaan. Tämä on hyvin vakavaa, ja aiomme tarttua voimakkaisiin vastatoimiin. Näin ei voi jatkua", Thornberg sanoi poliisin tiedotteessa.

Mutta tosiasiassa näin jatkuu aina siihen asti kunnes te ruotsalaiset olette saaneet tungettua monikulttuurisuuden takaisin sen kiven alle, josta se oli ryöminyt esiin.

Tässä täytyy muistaa, että äärioikeistolaisia eivät ole ne, jotka vain toteuttavat sananvapauttaan polttamalla jonkun uskonnon pyhää kirjaa, vaan ne, jotka eivät hyväksy sananvapautta, vaan toisten ihmisten sananvapauden käyttöön reagoivat hyökkäämällä kivin poliiseja ja pelastushenkilökuntaa vastaan ja polttavat autoja, mukaan lukien poliisiautot ja bussit.

Jos joku nyt sanoo, että kivet eivät ole aseita, niin tällainen ihminen on vapaa heittämään itseään kivellä päähän.

Natsi-Saksassa oli sen olemassa ollessa eli vuosina 1933-1945 sananvapaus tukahdutettu mahdollisimman perusteellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti