tiistai 25. helmikuuta 2020

Miksi puolueiden nuorisojärjestöt eivät ole huolestuneita Vihreiden natsismista?

Kuulemma puolueiden nuorisojärjestöt tuomitsevat "Perussuomalaisten riveissä esiintyvän fasismin": "Emme voi missään tapauksessa tehdä yhteistyötä".

Itse ihmettelen, että miksi nämä puolueet ovat niin huolissaan fasismin ilmenemisestä Perussuomalaisten nuorisojärjestössä, kun Vihreiden keskuudessa laajalti esiintyy natsismia. Eikö saksalainen natsismi sentään ole huomattavasti kauheampi asia kuin Italian fasismi?

Kun Adolf Hitlerin johtamassa kansallissosialistisessa Saksassa oli voimassa maailmanhistorian edistyksellisin eläintensuojelulainsäädäntö, ja Vihreiden keskuudessa elävät vielä nykypäivänäkin eläintensuojeluaatteen radikaaleimmatkin kannanotot. Natsit olivat valmiita kohtelemaan ihmisiä huonommin kuin eläimiä.

Perussuomalaiset sentään yrittää tehdä omille fasisteilleen jotain, kuten ilmenee maksumuurin takana olevasta Uuden Suomen uutisartikkelista Perussuomalaisten nuorisojärjestö aikoo kitkeä rotuopit – Tunnettu etnonationalisti Lapista vastustaa hanketta ja yrittää vesittää Jussi Halla-ahon toiveen, jonka tiivistelmä kuuluu näin:
PS-Nuoret on jakaantunut suhtautumisessaan etnonationalismiin, joka nousi taas viime viikonloppuna pintaan järjestön varapuheenjohtajan Toni Jalosen julistuksen myötä. PS-Nuoret valmistautuu hyväksymään sääntömuutoksen, jolla se kitkisi jäsenistönsä julki tuomat rotuopit, mutta se ei olekaan läpihuutojuttu, käy ilmi Uuden Suomen tehtyä soittokierroksen perussuomalaisille nuorille.
PS. klo 17.51: Törmäsin äsken tällaiseen Ylen uutiseen: Fasistiksi itseään kutsunut Toni Jalonen erotetaan perussuomalaisista – Halla-aho ei hyväksy puolueen nuorisojärjestön toimintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti