maanantai 17. helmikuuta 2020

Päähuivi ja hihanauha

Kuulemma Ruotsin opetusviranomaisto on nyt linjannut: Koululaisilta ei voi kieltää islamilaisen huivin käyttöä – "Tytöt ovat ylpeitä kulttuuristaan ja päättävät itsestään ja omasta kehostaan".

Tosin vain ne muslimiperheeseen syntyneet tytöt jatkossa Ruotsissa päättävät itsestään ja omasta kehostaan, jotka kannattavat islamilaista pukeutumiskoodia. Muilla on kyseessä vapaaehtoinen pakko. Ruotsin valtio siunaa nyt sen, että islamilainen yhteisö painostaa tyttöjä pitämään islamilaista huivia. Ja nämä sitten pitävät sitä, koska muuten heitä islamilaisen yhteisön ihmiset haukkuisivat huoriksi.

Islamilainen huivi on yhtä paljon naisten ja tyttöjen vapaan valinnan merkki kuin natsihakaristipinssi tai vastaava ideologinen koriste olisi aatteestaan ylpeän natsiperheen tyttärillä.

Itse asiassa nämä kaksi aatetta muistuttavat toisiaan sikäli, että ne ovat yhtä suvaitsevaisia ja lempeitä ja yhtä paljon naisten ja tyttöjen etuja puolustavia.

PS. Mutta tietenkin on huomattava, ettei jokainen muslimi- tai natsiperheeseen syntynyt ole roisto. Mutta jos järjestelmä on mätä, niin se on mätä. Niin yksinkertaista se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti