lauantai 2. lokakuuta 2021

Kasvomaskin käytöstä kieltäytynyt mies ampui kassatyöntekijän Saksassa – selitti poliisille tekoaan ”reaktiona koronarajoituksiin”

Kuulemma Saksassa 49-vuotias mies ampui 20-vuotiaan bensa-aseman kassatyöntekijän sen jälkeen, kun työntekijä oli kehottanut häntä käyttämään maskia.

Mies ilmoittautui itse poliisille teon jälkeen. Hän on tunnustanut syyllistyneensä murhaan.

Poliisille hän kertoi motiivikseen sen, että "ei ollut nähnyt muuta vaihtoehtoa", koska oli tuntenut olevansa "nurkassa" koronarajoituksien vuoksi.

Tagesspiegel-sanomalehti on kertonut, että "äärioikeistolaiset" ryhmät Saksassa olisivat ylistäneet iskua viestisovellus Telegramissa.

Vaikka koronarajoitukset ovat kiristäneet pinnaa, niin jonkinlainen ihmisperse tuon ihmisen täytyy olla, kun menee ampumaan viattoman ihmisen riippumatta siitä, onko hän itse äärioikeistolainen vai ei. Sen verran häpyä hänessä oli sentään kuitenkin, että meni itse tunnustamaan tekosensa poliisille.

Ihmisten pitäisi harkita!

Mutta Tagesspielin mainitsemat tapausta juhlineet tyypit pitäisi kyllä pistää seinää vasten.

Linkittämäni suomalainen lehti on myöhemmin julkaissut tekstin, jossa varoittaa kulkutautimyönteisten väkivaltaisuudesta. Siinä sanotaan tapauksesta mm. näin:

Poliisi tutkii tapausta murhana. 49-vuotias on sanonut kuulusteluissa vastustavansa koronasääntöjä. Hän on kertonut motiivikseen sen, että jonkun on pakko ”näyttää esimerkkiä”. Hän sanoo pitävänsä 20-vuotiasta myyjää vastuullisena koronasäännöistä. Hänen kotoaan löytyi murha-aseen lisäksi muitakin laittomia aseita.

Aikamoinen "esimerkki" tosiaan. Mies ei ollut tajunnut sitä, että jos päämäärä on puhdas, niin keinojen siihen pääsemiseksi tulee myös olla puhtaita. Päämäärä ei oikeuta kaikkia keinoja, vaikka kommunistit ja natsit ovatkin olleet sitä mieltä, että oikeuttavat.

Mutta tämä on vain minun mielipiteeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti