tiistai 19. lokakuuta 2021

Rinnasti hassusti kapitalististen oligarkkien hallinnan uuteen kommunistiseen maailmanjärjestykseen

Kuulemma Helsingin Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Laura Korpinen oli maanantaina julkaissut lyhytviestipalvelu Twitterissä seuraavansisältöisen viestin:

Alkaa iso kuva hahmottua, onko tauti ja rokotteet lähinnä apuvälineitä, saada valtion sisäinen passi käyttöön, orjuuttaa meidät, matkalla kohti uutta kommunistista maailmanjärjestystä, jossa muutamien suuryritysten oligarkit hallitsevat?

Nk. koronapassi oli tullut voimaan viime viikonloppuna. Passin avulla ravintolat saavat taas olla auki rajattomasti, kunhan asiakkailla on joko kaksi rokotusta tai joko todistus korkeintaan puoli vuotta sitten sairastetusta koronataudista tai todistus korkeinkaan 72 tuntia vanhasta negatiivisesta koronatestituloksesta.

Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Mari Rantanen oli lausunut tviitistä seuraavanlaisia:

"Se ei ole meidän ryhmän linjan mukainen"

"Tämä tauti on ihan oikea tauti on, ei sitä tarvitse kiistää."

Ja kysymykseen, sanoutuuko Perussuomalaisten ryhmä irti Korpisen tviitistä, Rantanen oli vastannut tällä lailla:

"En tiedä, miten voisimme sanoutua siitä irti, sehän on valtuutettu Korpisen yksityisajattelua."

Mutta mitä tulee ko. Laura Korpisen tviittiin, niin itse ihmettelen sitä myös. Ihmettelen myös sitä, että hän vain esittää kysymyksen, mutta jättää sen ilmaan vastaamatta siihen mihinkään. Ehkä vastaaminen olisi ollut liian rohkeaa. Toiseksi haluaisin kiinnittää huomion siihen, että hän mainitsee mahdollisen tulevaisuuden "kommunistisen maailmanjärjestyksen", jossa "muutamien suuryritysten oligarkit hallitsevat".

Tuohan ilmaisu on ihan oksymorooni, sillä kommunistit eli marxisti-leninistit haluavat ottaa julkisen vallan haltuun varsinkin kaikki suuryritykset. Rinnastus ei ole läheskään yhtä kaamea kuin natsien ärevöivä idioottimainen puhe juutalaisista hallitsemassa sekä kansainvälistä kommunismia että kapitalismia, mutta yhtä typerä se on.

PS. Ja mitä hittoa tarkoittaa "iso kuva"?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti