maanantai 9. elokuuta 2021

Päivi Räsäselle äänekästä tukea Donald Trumpin lähipiiristä

Kuulemma Yhdysvaltain edellisen presidentin Donald Trumpin lähipiiristä on satanut tukea Suomen Kristillisdemokraattisen puolueen kansanedustajalle ja puolueen entiselle puheenjohtajalle Päivi Räsäselle.

Räsänen joutuu oikeudessa vastaamaan kolmeen syytteeseen ns. kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kyseinen lain kohta on tunnettu siitä, että saadakseen sen perusteella syytteen ei tarvitse olla kiihottanut kansanryhmää vastaan.

Päivi Räsänen ei ole mikään sananvapauden sankari, mutta voi kuitenkin kysyä, että vastaako meidän sananvapauslainsäädäntömme liberaalin yhteiskunnan ihanteita ja nykyajan standardeja.

PS.

Raskaan aiheen vuoksi liitän mukaan vielä pienen kevennyksen. Jouko Piho on suomalainen pienpoliitikko, jota jotkut pitävät, ja varsinkin hän itse, profeettana. Seuraavassa hänen Trumpin kannattajat -Facebook-ryhmästä peräisin oleva päivityksensä:

Jouko Pihon 29.7.2021 näkemä uni Trumpin voitosta:

Näin 29.7.2021 unta presidentti Trumpista, että olin hänen sisäpiirissään, taputin lohduttavasti väsynyttä Trumpia jalalle ja sanoin: ”Kaikki on vaikeaa nyt. Sota on tällaista. Mutta me saamme luottaa siihen, että lopullinen voitto tulee.”

Uskon näin, että Trump palaa presidentiksi, koska hän voitti vaalit ehdottomasti ja ylivoimaisesti, mutta yhdessä yössä 4.11.2020 ulkomailta käsin tapahtunut massiivinen kyberhyökkäys siirsi miljoonia Trumpin ääniä Bidenille kotimaassa tapahtuneiden lukuisten muiden vaalivilppien lisäksi.

Jonain päivänä Trumppi on siis ilmeisesti tuleva taivaan kirkkaudessa ja ohittavan arvossa jopa länsi-Vantaan Lammaslammen päälaiturin mummot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti