lauantai 11. syyskuuta 2021

Donald Trump viettää terrori-iskun muistopäivää nyrkkeilyottelussa

Kuulemma Yhdysvaltain edellinen presidentti Donald Trump (virassa vuosina 2017-2021) aikoo viettää tämän Jeesuksen päivän 11.9.2021 kommentaattorina nyrkkeilyottelussa.

Tänään on New Yorkin terrori-iskujen 20-vuotispäivä. 20 vuotta sitten islamistiterroristit olivat kaapanneet neljä matkustajalentokonetta. He ajoivat kaksi niistä New Yorkin WTC-torneihin, yhden Yhdysvaltain puolustusministeriön rakennukseen Pentagoniin ja yksi koneista tipahti tonttiin matkustajien kapinoinnin vuoksi.

Iskuissa kuoli yhteensä lähes 3.000 ihmistä, joista yli 2.700 sai surmansa kaksoistorneissa ja niihin lentäneissä lentokoneissa. Välillisesti iskun seurauksena oli kuollut vuoden 2016 heinäkuuhun mennessä vielä ainakin 1 064 ihmistä, lähinnä syöpään sairastuneita pelastustyöntekijöitä.

Terroritekojen jälkeen Yhdysvallat aloitti nk. terrorisminvastaisen sodan.

Presidentti Trumpilla on tietenkin oikeus viettää päivänsä miten haluaa, mutta kenties osa niistä hänen kannattajistaan, jotka eivät ole asettaneet häntä Kristuksen paikalle palvonnan kohteeksi, pitävät miehen päivänviettoa huonon maun osoituksena...

PS. Syyskuun 11. päivä tunnetaan myös siitä, että vuonna 1973 Chilen asevoimat oli aloittanut vallankaappauksen maan siviilihallintoa vastaan. Vallankaappaus oli Yhdysvaltain tukema. Mielestäni kummatkin samana päivänä mutta eri vuosina tapahtuneet hirmuteot olivat ehdottomasti väärin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti